ŠUMAVSKÁ KAPSA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 750 g vepř. kotlet, sůl, pepř, 75 g slaniny, 100 g vepř. jater, 120 g cibule, 15 g sušených hub, 60 g rostlinného tuku, 5 dl vývaru¸40 g hladké mouky. Do silněji nakrájených kotlet uděláme nožem kapsu, osolíme a opepříme. Na plátek slaniny klademe plátek jater, plátek cibule, trochu uvařených sušených hub, opepříme, svineme do roličky a vložíme do otvoru v mase. Upevníme párátkem. Zbylou nakrájenou cibulku usmažíme, vložíme kotlety, podlijeme vodou z hub a dáme péci. Měkké maso vyjmeme, štávu vydusíme na tuk zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, provaříme. Šťávu procedíme na kotlety.

ŠUMAVSKÁ KAPSA. ŠUMAVSKÁ KAPSA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1398 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz